El Bosc Encantat

El Bosc Encantat

Fada Valentina

Fada Valentina

Follet Dino

Follet Dino

El Misteri del Bosc Encantat

 

 

Al nostre bosc han desaparegut dos conillets. Ningú no sap on han anat a parar. Hi ha sospites: serà la bruixa Berrugera? algun ésser malèfic? què en saben els guardians del bosc?

 

El follet Dino i la Fada Valentina estan disposats a descobrir-ho, però necessiten la vostra ajuda. Esteu preparats per passar proves, investigar i seguir les pistes fins a recuperar els animalets?

 

 

L'activitat es realitza al bosc nord de la finca. El conte s'ha creat per ser explicat i viscut al llarg d'un recorregut de camins, caminets i clarianes on habiten els personatges d'aquesta història.

 

El conte està pensat per grups de grans i petits. La presència del pares és molt important, ja que una mare fa de fada i un pare fa de follet, convertint-se en els guies de la història.

 

Els més petits s'hauran de disfressar, posar un nom al grup i demostrar les seves habilitats i valentia. Aquesta és una proposta per descobrir el bosc i viure la màgia dels seus habitants. 

 

 

Durada: 1 hora 30 minuts

Preu: activitat gratuïta per als clients de la Vinya del bosc

Edat: per a tots els públics

 

 

" Ha estat súper divertit! Ens ha encantat el bosc."

 

" Hem passat un matí màgic al Bosc Encantat, hem gaudit tant grans com petits."

 

" Una activitat perfecte per fer amb la mainada, tornarem per repetir!" 

 

 

Ja heu resolt el misteri? Voleu compartir la vostra experiència amb nosaltres? Envieu-nos la vostra opinió i alguna fotografia! 

 

info@lavinyadelbosc.com

 

info@lavinyadelbosc.com · 607 75 92 65 · Sant Tomàs de Fluvià (Girona) - HUTG000833