El Misteri del Bosc Encantat

 

 

Al nostre bosc han desaparegut dos conillets. Ningú no sap on han anat a parar. Hi ha sospites: serà la bruixa Berrugera? algun ésser malèfic? què en saben els guardians del bosc?

 

El follet Dino i la Fada Valentina estan disposats a descobrir-ho, però necessiten la vostra ajuda. Esteu preparats per passar proves, investigar i seguir les pistes fins a recuperar els animalets?

 

 

L'activitat es realitza al bosc nord de la finca. El conte s'ha creat per ser explicat i viscut al llarg d'un recorregut de camins, caminets i clarianes on habiten els personatges d'aquesta història.

 

El conte està pensat per grups de grans i petits. La presència del pares és molt important, ja que una mare fa de fada i un pare fa de follet, convertint-se en els guies de la història.

 

Els més petits s'hauran de disfressar, posar un nom al grup i demostrar les seves habilitats i valentia. Aquesta és una proposta per descobrir el bosc i viure la màgia dels seus habitants. 

 

 

Durada: 1 hora 30 minuts

Preu: activitat gratuïta per als clients de la Vinya del bosc

Edat: per a tots els públics

 

 

" Ha estat súper divertit! Ens ha encantat el bosc."

 

" Hem passat un matí màgic al Bosc Encantat, hem gaudit tant grans com petits."

 

" Una activitat perfecte per fer amb la mainada, tornarem per repetir!" 

 

 

Ja heu resolt el misteri? Voleu compartir la vostra experiència amb nosaltres? Envieu-nos la vostra opinió i alguna fotografia! 

 

info@lavinyadelbosc.com

 

info@lavinyadelbosc.com · 607 75 92 65 · Sant Tomàs de Fluvià (Girona) - HUTG000833